Bruke en forhåndsinnstilling

Bruk en mal som er tilgjengelig for hele nettstedet.

Og - dersom du har lagt til en forhåndsinnstilling til biblioteket via "Lagre som forhåndsinnstilling". Når den ikke trengs lenger kan du velge å slette den.

Liste over alle hjelpefiler
Vis hjelp i språket: English